Välj språk:

Om oss

Home »  Om oss

Burton Redovisningsbyrå AB är det lilla familjeföretaget beläget i Älvsjö i södra Stockholm.

Vi är ett företag som med personlighet och långsiktiga relationer skapar trygghet för våra kunder, främst småföretagare. Vi bryr oss om deras affärer, vilket gynnar våra egna. Vi bryr oss också om vår miljö vilket är bra både för att minska kostnader och öka intäkter, såväl för våra kunder som för oss.

Vår disciplin – att alltid lämna material rätt och i tid – är kostnadseffektiv och värdeskapande för både våra kunder och oss själva. Vi ser till att alltid vara pålästa med de senaste lagarna och är alltid nåbara via e-post eller telefon, vilket gör att våra kunder kan sova gott om nätterna.

Ditt förtroende är vår framgång och vi är enbart så bra som våra kunder tycker att vi är.

Nära samarbete och dialog

Det är viktigt för oss att arbeta tätt tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi förändrar oss ständigt efter de behov och önskemål som finns hos de olika företag vi arbetar med.

Tillgänglighet

Vi är alltid tillgängliga, det är en uttalad målsättning för oss att våra uppdragsgivare alltid ska kunna få svar på sina frågor.

Trygghet

Det är viktigt för oss att våra uppdragsgivare känner att de litar på oss. Att veta att man får svar, att veta att allt blir korrekt är en grundförutsättning för att våra uppdragsgivare ska kunna koncentrera sig på sin egen kärnverksamhet.

Intresse

Självklart är vi genuint intresserade av redovisning, men vi är också intresserade av våra uppdragsgivares verksamheter. Det är viktigt för oss att förstå verksamheten och förutsättningarna för att kunna skräddarsy samarbetet.